Sunday, August 25, 2013

New York Day 2

Sidder igen og chiller på værelset med MTV Video Music Awards kørende i baggrunden.
Det har været endnu en lang dag på Manhattan, denne gang var det dog Uptown vi besøgte.
Vi mødtes nede i lobbyen kl. 8, og så kørte vi ud for at hente vores guide Dennis.
Vi kørte hen til Central Park hvor vi gik en lille tur, hvilket var rigtig hyggeligt. Vejret har været så skønt mens vi har været her, så en tur rundt i parken var bare perfekt.
Vi kørte forbi en masse af de mange populærer museer her i New York, men vi havde ikke rigtig tid til at besøge dem.
Efter Central Park gik turen mod Upper East Side og 5th Avenue. Dennis fortalte at nogle lejligheder/huse koste op til 88 millioner dollars. Wow, siger jeg bare!

Vi kørte ned mod Times Square, videre hen til Rockefeller Center, Grand Central Station og Empire State Building. Vi fik set pretty much det hele. Vi var også et smut forbi Greenwich Village som er den gamle del af New York.

Da klokken blev et blev vi sluppet løs i grupper og så gik vi ellers rundt på Times Square og kiggede i de forskellige forretninger. Vi gik i en kæmpestor Macy's som er hvad der i Danmark svarer til Magasin - bare meget større!

Vi havde egentlig fået shoppet det vi skulle igår så vi besluttede os for at spise sen frokost/tidlig aftensmad på Hard Rock Café. Timerne for os selv gik ret hurtigt og så var vi ellers på vej tilbage til hotellet efter vores sidste dag i fantastiske New York.
Er simpelthen så forelsket i den her by! Bliver nød til at komme tilbage på et tidspunkt!

Vi var til et møde om hvordan flyveturen kommer til at foregå imorgen, og hvornår vi skulle stå op og sådan. Er en af de uheldige der skal køre fra hotellet allerede kl. 4.45, så søvn er ikke noget jeg får meget af idag. Ville ønske jeg var en af dem der først skulle afsted kl. 11!
Burde egentlig ligge mig til at sove da klokken snart er elleve, men vil gerne se VMA færdigt, så det må jeg leve med imorgen.

XoXo Anita 

Unskylder igen for den dårlige billede kvalitet
John Lennon memorial

Rockefeller Center

Facaden til lejligheden i Friends

Grand Central Train Station

100 års jubilæum for Grand Central Station

No comments:

Post a Comment