Saturday, August 24, 2013

New York Day 1

Vi ankom til hotellet igår aftes ved midnat cirka, efter en dejlig flyvetur. Flyet fra Kastrup til London gik helt fint, men vi måtte dog vente i omkring halvanden time før vi kunne se hvor vi skulle hen for at nå flyet til New York. Men der ikke noget bedre end Starbucks, når der er lang ventetid foran sig!
Flyveturen til New York gik også helt fint, hvor jeg både fik sovet lidt og set nogle film. Visumkontrollen i JFK gik forholdsvis hurtigt, selvom vi med flyet var lidt forsinkede.

Sidder lige nu på hotelværelset i New York efter en laaaaaang dag!
Vi skulle mødes i lobbyen allerede kl. 7.45, så det var ikke meget søvn vi fik. Der kom en bus og hentede os og så kørte vi ellers mod Lower Manhattan! 
Turen tog omkring en halv time da det jo var lørdag morgen, hvor der ikke er så mange der skal på arbejde og alt det. Vores guide kørte os rundt for at se lidt af hvert.
Vi startede med at tage The Staten Island Ferry som sejlede forbi The Statue of Liberty. Vi kom aldrig helt tæt på hende, så billederne blev ikke så gode. tilbage på Manhattan kørte vi rundt og så China Town, SoHo, Broadway og der hvor World Trade center er/var. 
Vi kørte også hen til Brooklyn for at se hvordan amerikanerne bor der.

Da klokken blev 13.00, blev vi sluppet fri på Broadway St, hvor vi kunne shoppe som vi ville. Fik både købt lidt makeup, neglelak og en masse tøj! Elsker seriøst de amerikanske butikker og priser!

Lidt i seks blev vi så kørt hjem og fik lige en halv time for os selv før vi skulle til et møde om reglerne her i USA. Vi har fået fortalt det hele et par gange før, og har også selv læst det hele et par gange før, så det var ikke det mest interessante møde. De fleste af os var tæt på at falde i søvn...

Vi skal mødes nede i lobbyen imorgen tidlig kl. 8 hvor vi så skal se Upper Manhattan, altså Central Park, 5th Ave, Upper East Side etc.

Alle billeder er taget med min knap så skarpe iPhone 4... Undskylder for den dårlige kvalitet.Håber i hygger hjemme i DK! 

No comments:

Post a Comment