Friday, October 25, 2013

Chicago

Som nævnt tidligere var jeg i Chicago for to uger siden. Vi tog afsted tidligt lørdag morgen. Allerede kl. lidt i 6 var vi ude af døren og på vej mod Cuba City hvor bussen ville hente os. Hvis jeg ikke allerede har nævnt det så var hele turen planlagt af ICES og min områderepræsentant. ICES er btw min amerikanske organisation. Efter bussen blev fyldt med udvekslingselever og deres familier, var vi på vej mod Chicago. Det er 'kun' en 3 timers tur, hvilket ikke er så slemt.

Da vi ankom tog vi straks ud på en båd som minder lidt om de der kanalrundfarter i København. Turen tog 1 1/2 time. Vi sejlede rundt gennem kanalerne og ud på Lake Michigan for at se Chicagos skyline.
Det var egentlig spændende nok at høre om Chicagos historie og alt det, men det var måske lige i overkanten med 1 1/2 time ude på vandet i 'The Windy City' (Chicago er også kendt som 'Den blæsende by' herover).


Efter båden fik vi omkring to timer til at spise. Vi blev sat af ved et spiseområde i midten af byen. Der var en KÆMPE McDonalds, en Rain Forest Cafe og  til sidst en Hard Rock Cafe at vælge i mellem. Vi valgte at spise på Hard Rock, som jo altid er lækkert.Efter at have spist kørte bussen mod en zoologisk have lidt udenfor byen. Da vi ankom var det så småt begyndt at regne, og eftersom ingen af os havde medbragt paraplyer besluttede vi os for at vente i bussen, indtil folk kom tilbage. En zoologisk have kan man jo altid opleve.

Da bussen igen var fyldt op tog vi mod et teater hvor The Blue Man Group optræder. The Blue Man Group er en gruppe på tre mænd som, ligesom i navnet, er blå. De snakker ikke imens de optræder, men jeg følte mig alligevel underholdt. Det var ikke tilladt at tage billeder, så har desværre ikke noget at vise jer andet end det her billede jeg har fundet på nettet.

All rights goes to triangleartsandentertainment.org

Klokken var nu ved at blive mange, så vi kørte hen på hotellet for at spise pizza og slappe af. Der va arrangeret et pool party i hotellets pool, men jeg var alt for træt til at deltage i det.


Næste morgen tog vi tidligt afsted igen. Vi kørte mod The Willis Tower (tidligere Sears Tower). Det er en kæmpe skyskraper, som vidst nok er Nordamerikas største. Vi kørte op på toppen hvor der var den smukkeste udsigt. Der er lavet tre bokse agtige ting som består udelukkende af glas. Altså vægge, loft og gulv. Det var rigtig grænseoverskridene at træde ud på glasset, da du kunne se vejene under dig, men det var også rigtig flot.
Vi brugte længere tid der, end jeg synes der var brug for, men omkring middag var vi på vej mod The Cloud Gate (også kendt som The Bean). Det er en kæmpe skulptur i midten af downtown Chicago. Overfladen er ligesom et spejl så den skinner helt ekstremt når solen rammer den. Havde glædet mig rigtig meget til at se den, da jeg simpelthen synes den er så cool.

Vi fik taget vores billeder og kørte mod shoppingcenteret. Det var meningen vi skulle have 3 timer til at shoppe og spise frokost, men på grund af trafikken endte vi med at have 1 time og 45 minutter. Det endte med vi småløb rundt for at nå i de forretninger vi ville. Men det var fint nok, vi var jo ikke taget til Chicago bare for at shoppe. (Selvom jeg sagtens kunne have fortsættet i timevis).Efter shoppingturen gik turen igen hjemad mod Wisconsin og masser af lektier...

No comments:

Post a Comment