Saturday, November 30, 2013

Thanksgiving og alt det andet

Hejsa!

Tusind gange undskyld for at være forsvundet i over en måned. Har ikke lige vist hvad jeg skulle skrive, så har egentlig bare udsat det.
Der sker egentlig ikke så meget nyt. Har fået en hverdagsrutine med hensyn til skolen, som jeg jo bruger det meste af min tid på.

I starten af november tog vi op til Mall of America i Minnesota, ca. 6 timer herfra. Det var godt nok noget af et shoppingcenter, og fik vist også brugt en god sum penge.

I torsdags havde vi jo Thanksgiving, som er en amerikansk helligdag. Vi tog hen til Grandma omkring kl. 1 hvor hele familien altid er samlet. Deres familie er kæmpe, med masser af onkler og fætre og kusiner, så tabte hurtigt overblikket over hvem der var hvem. Senere hen blev der serveret kalkun, stuffing, og alt det andet der hører ti en thanksgiving dinner.

Torsdag var også Jordans 21. fødselsdag så da vi kom hjem, fejrede vi også hende. Justin havde forresten også fødselsdag for nogle uger siden.
Det er blevet ekstremt koldt her, med masser af sne allerede. Temperaturen ligger på omkring -10 til 5 grader som skifter fra dag til dag. Selvom jeg langsomt er ved at fryse til is, bliver folk ved med at udpege at det slet ikke er koldt endnu og at det bliver værre endnu. Øv!
No comments:

Post a Comment