Thursday, January 24, 2013

Catching up

Gud det er lang tid siden jeg har fået opdateret herinde! Må indrømme jeg næsten har glemt denne her blog eksisterede... Det må jeg vel hellere lave om på!
Der er sket en del siden det sidste indlæg.. Jeg har fået taget SLEP-test, færdig gjort min ansøgning, og endda fået den tilbage med rettelser.
SLEP-testen dejlig nem at få overstået, og selvom jeg var temlig nervøs, gik det hele fint, og jeg bestod.
Jeg var vildt langsom om at få lavet min ansøgning færdig, og den blev også først sendt til rettelse et par dage efter afleveringsfristen, men det gjorde ikke nogen skade. Jeg tror først det var omkring midten af januar jeg fik den tilbage, så jeg gik lidt og undrede mig over hvorfor det tog så lang tid. Men det vel ligemeget nu. De skrev at jeg manglede at udfylde delen om tuberkulose testen, hvilket ikke gav så meget mening, da jeg troede den først skulle sendes senere. Men nu har mig og min veninde, som også skal afsted fået tid på Gentofte Hospital her på tirsdag til at få taget testen.
Jeg har fået rettet stort set det hele af det de bad om, men venter stadig på test svar og nogle papirer min lærer fik udfyldt forkert.
På Explorius' gruppe for eleverne der er afsted 2013-14, er der allerede nu nogen der skriver de har fået værtsfamilier, hvilket gør mig lidt stresset. Jeg har fortrudt at jeg ikke ønskede stater hvilket ærger mig rigtig meget nu, så jeg frygter rigtig meget alle de 'gode familier' bliver taget og at jeg så ender i Nebraska med nogle mennesker jeg slet ikke kan sammen med. Krydser fingre for det ikke sker!
Anyway, er halvt i gang med at finde de gynmasier jeg vil søge ind på næste år. Og med halvt mener jeg, at jeg kigger lidt online, og hører hvad andre har at sige om de forskellige muligheder. Det er ikke lige det bedste choice, men jeg har misset stort set alle orienteringsaftener. Det er lidt noget øv, men jeg har dog stadig lidt ideer om hvad jeg vil vælge.
Jeg regner med at lave en update efter min test tirsdag, eller måske når der sker noget nyt omkring min ansøgning.

No comments:

Post a Comment